Turussa järjestetään uusi festivaali – Slot Festival avaa pelin The Cardigansilla ja Sugababesilla

20.12.2023 13:45

Turku saa ensi kesänä uuden festivaalin, kun Slot Festival tuo heinäkuussa Linnanpuistoon kookkaita kokoonpanoja Suomesta ja ulkomailta. Nyt julkistettiin tapahtuman ensimmäiset vetonaulat, ja kiinnostavia nimiähän siellä on mukana.

Tapahtuman pääesiintyjäpuolelle on saatu ruotsalainen The Cardigans ja ensimmäistä kertaa Suomeen saapuva Sugababes. Kotimaisia esiintyjiä ovat puolestaan Don Huonot, Egotrippi, Kwan ja Vesterinen yhtyeineen. Lisää nimiä julkistetaan alkuvuodesta.

“Slot Festival täydentää Turun monipuolista festivaalikenttää kohtaamalla yleisönsä ripauksella nostalgiaa, mutta vahvasti ajassa kiinni olevien artistien kanssa. Linnanpuisto on jo pitkään huutanut Kesärauhan rinnalle puistomaista kokonaisvaltaisen viihtymisen ympärille rakennettua suurkonserttimaista tapahtumaa, jota saamme nyt ylpeydellä olla toteuttamassa”, kirjoittaa Slot Festivalin promoottori Pietu Sepponen tiedotteessa.

Slot Festival juhlitaan 19.–20. heinäkuuta. Festivaalin lipunmyynti on käynnistynyt Lippupisteessä, lippujen hinnat ovat mallia 99 euroa (yhden päivän avoin pääsylippu) ja 129 euroa (kahden päivän lippu). Ensin mainitut liput ovat myynnissä vain vuoden loppuun asti.

Lisää luettavaa