Tuska julkisti pitkän rivin uusia kiinnityksiä: Carcass, Kreator ja monta kovaa nimeä Suvilahteen!

26.11.2021 12:01

Aijai, nyt tulikin julki sellaisia festariuutisia, että metallimusiikin ystävän sydäntä lämmittää. Tuska tiedottaa varmistaneensa ensi kesän tapahtumaan pitkän litanian uusia esiintyjiä, ja nyt on joukossa monta ilahduttavaa nimeä.

Tuskan uusia esiintyjiä ovat Carcass, Kreator, Stratovarius, Northern Kings, Soilwork, Joe Lynn Turner (ohjelmassa Rainbow’n ja Deep Purplen biisejä), Gloryhammer, The Dark Element, The Birthday Massacre, The Night Flight Orchestra, Omnium Gatherum, Bloodred Hourglass sekä 1914. Tuosta luulisi jo löytyvän jotain jokaiselle, kun mukana on kovia tekijöitä niin melodeathin kuin power metalin piiristä sekä goottisoundia ja radiosuosikkeja päälle. Hyvä!

”Tulevan kesän festivaaliohjelma on laadittu nyt kolmeen kertaan ja uskon vakaasti, että se on tässä vuosien varrella hioutunut parhaaseen mahdolliseen muotoonsa. Olen tästä kattauksesta äärimmäisen ylpeä. Toivon sydämeni pohjasta yleisön löytävän edelleen lippukaupoille ja kelien pysyvän suotuisina kesään saakka.
Kaikki kolme isoa lavaa ovat ohjelman osalta valmiit ja neljännen, huomattavasti pienemmän lavan konsepti ja ohjelma julkaistaan myöhemmin keväällä”, kertoo promoottori Jouni Markkanen tiedotteessa.

Tuska juhlitaan Helsingin Suvilahdessa 1.–3.7.2022. Kolmen päivän liput ovat nyt myynnissä Tiketissä, Ticketmasterissa ja Lippupistessä alkaen hintaan 159 euroa. Festivaalin aiemmin varmistettuja esiintyjiä ovat Korn, Mercyful Fate, Deftones, Amorphis, Devin Townsend, Heilung, Stam1na, Beast In Black, Symphony X, Mokoma, Baroness, Eluveitie, Jinjer, Lost Society, Blind Channel, Perturbator, Red Fang, Elder, High On Fire, Vltimas, Oranssi Pazuzu, Wheel, Lähiöbotox, ja Shape Of Despair.

Lisää luettavaa