Tuska lanseeraa lapsille suunnatun Pikku-Tuskan, mukana ”Saata Nalle Tuskaan” -vaellus

No nyt on tarjolla aika nerokasta meininkiä. Tiedote kertoo, että tänä vuonna järjestetään varsinaisen Tuska Open Airin lisäksi Pikku-Tuska-niminen tapahtuma, joka on nimensä mukaisesti suunnattu lapsille. Pikku-Tuska juhlitaan sunnuntaina 30. kesäkuuta klo 14–17.

Tapahtuman vetonaulana toimii luonnollisesti pikkuihmisten arvostama Hevisaurus, jonka jäsenet jakavat paikan päällä myös nimikirjoituksia. Mielenkiintoisena lisänä tapahtuma alkaa kauppakeskus Redissä lasten kasvomaalauksella sekä ”Saata Nalle Tuskaan” -askartelulla. Askartelusession jälkeen juniorit marssivat nalleineen Suvilahden festarialueelle, jossa Hevisaurus aloittaa klo 15. Kello viiden jälkeen festivaalialueella jatketaan vain aikuisille suunnatulla ohjelmalla.

”Tuskaa ympäröivän hevikulttuurin avoimuus ja vastaanottavuus on jotain mielettömän poikkeuksellista, ja iltapäivä hevimörköjen kanssa antaa varmasti paljon uutta myös perheen pienimmille”, Tuskan festivaalijohtaja Eeka Mäkynen kommentoi tiedotteessa.

Tuska-liput ovat myynnissa Tiketissä, Ticketmasterissa ja Lippupisteessä. Pikku-Tuskaan pääsevät kaikki sunnuntai-lipun tai kolmen päivän festarilipun ostaneet 0–10-vuotiaan lapsen kanssa.