Tuska Utopia yhdistää metallikonsertit ja matkailuohjelman – Ensimmäisen striimikeikan esiintyjänä Turmiön Kätilöt

Kolmeosaisen sarjan muut artistit paljastetaan myöhemmin.

Koska keikkarintamalla on tällä hetkellä hyvin hiljaista, päättivät Tuska-festivaalin taustavoimat tuoda hieman lohtua synkkiin aikoihin. Syntyi uusi Tuska Utopia -konsepti, joka kietoo yhteen ainutlaatuiset metallikonsertit, huippuvisuaalisen musiikkivideoestetiikan ja matkailuohjelman. Tiedossa on siis kolme erikoisissa ja kiehtovissa maisemissa kuvattua striimikeikkaa, joissa esiintyvät kotimaan raskaan musiikin kärkinimet.

Tuska Utopia potkaistaan käyntiin Turmiön Kätilöiden striimikeikalla, jonka näyttämönä toimii Suvilahden käytöstä poistettu kaasukello. Striimikeikka tulee katsottavaksi perjantaina 13. marraskuuta kello 21 alkaen SemiLivessä. 48 tunnin katseluoikeus maksaa 14,90€.

”Monet yhtyeet ovat näinä aikoina alkaneet tehdä striimikeikkoja, mutta me emme halunneet lähteä siihen, ellei se olisi jollain tavalla todella spesiaalia. Kun Tuska lähestyi meitä ja kertoi meille tästä Utopiasta, totesimme, että se on todellakin jotain erilaista ja halusimme lähteä mukaan. Tuska on tunnettu siitä, että asiat tehdään kunnolla eikä tämä ollut siihen poikkeus. Oli todella ikimuistoista soittaa soittaa näin siistissä mestassa huipputuotannon ja -työryhmän kanssa”, kommentoi Kätilöt-kitaristi Bobby Undertaker.

Seuraavien striimikeikkojen – jotka nähdään 20.11. ja 27.11. –  esiintyjät julkistetaan myöhemmin.