Tv-evankelistan julistus saa ihan uusia sävyjä, kun se tapahtuu metallimusiikin tahtiin – Katso harvinaisen komea parodiavideo

No nyt on laadukkaasti tehty meemi.

Kenneth Copeland on amerikkalainen televisioevankelista ja uskonnollisen Kenneth Copeland Ministries -organisaation perustaja, joka on tullut tunnetuksi varsin, öh, väkevistä ja aggressiivisista saarnoistaan, jotka ovat kirvoittaneet myös lukuisia meemejä ja vitsejä.

Yksi tuoreimmista ja sieltä laadukkaammasta päästä on multi-instrumentalisti Andre Antunesin video, jossa tämä on säveltänyt Copelandin koronasaarnan päälle oikeasti kovan metallibiisin, joka antaa saarnamiehen julistukselle ihan uuden sävyn. Kuuntele vaikka itse tuosta yläpuolelta, miten hyvin Antunes on saanut Copelandin vauhkoamisen istumaan musiikkiin.

Antunes on tehnyt vastaavia musiikkiesityksiä myös USA:n presidentinvaalien aikaan viraali-ilmiöksi nousseen ”BBQ, beer, freedom” -kaverin purkaukselle sekä Donald Trumpin hengellisen neuvonantajan Paula Whiten niin ikään viraaliksi nousseesta saarnasta. Nämä videot löydät tuosta alta. Lisää mainioita videoita löytyy Antunesin Youtube-kanavalta.