Uhka vai mahdollisuus? Suurlähettiläät tulee taas, ja tällä kertaa kokonaisen oman nimikkoristeilyn voimin

23.1.2018 10:40

Tämä tiedote saanee aikaiseksi joissain jyrkemmissä rockin ystävissä vaikeasti käsiteltäviä tuntemuksia. Juuri tullut tiedote kertoo, että suomalaisen popsoulin jättinimi Suurlähettiläät tekee paluun keikkalavoille – eikä nyt puhuta tavallisesta klubikeikasta vaan oikein omasta risteilystä. Huh!

Tusinan verran ikivihreitä radiohittejä julkaissut orkesteri esiintyy 8. kesäkuuta Baltic Princess -laivalla. Risteily lähtee Turun satamasta, ja liput mukaan kustantavat alkaen 59 euroa. Laiva kulkee Tukholmaan ja palaa Turkuun seuraavana päivänä. Risteilyn liput ovat jo myynnissä. Lisätietoja löytyy täältä.

”Olemme bändin kanssa pitäneet yhä yhtä ja kokoontuneet noin puolen vuoden välein soittamaan yhdessä ja pitämään hauskaa. Meiltä on kysytty paluukeikkaa tasaisin väliajoin ja tähän saakka olemme kieltäytyneet, mutta viimeisen vuoden aikana ajatus paluusta on alkanut tuntua yhä houkuttelevammalta. Viimeisen silauksen päätökselle antoi idea omasta risteilystä. Odotan innolla paluukeikkaa, mutta tuntuu mukavalta päästä kohtaamaan yleisömme myös keikan ulkopuolella”, kertoo laulaja Jussu Pöyhönen tiedotteessa. Mukaan vain, jos kantti kestää!

Lisää luettavaa