Ulkomailla äänestettiin, mikä on kaikkien aikojen paras HIM-biisi – Metal Hammerin lukijat nostivat kärkeen todellisen yllätysnimen

4.12.2017 10:10

Kuten aiemminkin on mainittu, HIM on näkyvästi esillä uusimmassa Metal Hammerin numerossa. Haastattelujen ja sellaisten lisäksi lehti pisti pystyyn kyselyn, jossa lukijoita pyydettiin nimeämään paras HIMin kappale, ja mikäs se siellä ykkösenä onkaan?

Onko se debyyttilevyn ikivihreä When Love and Death Embrace? Vai Dark Light -hittilevyn johtosingle Rip Out the Wings of a Butterfly? Vai sittenkin yhtyeen kansainväliseksi tähdeksi nostanut Join Me in Death? Ei, vaan… Venus Doom -albumin Sleepwalking Past Hope! Kymmenminuuttinen järkäle, jota ei muuten ole edes julkaistu singlenä. Kappas!

Kakkoseksi sijoittui The Funeral of Hearts ja kolmanneksi sitten se Join Me in Death. Katso koko lista Metal Hammerin sivuilta. Ei ollenkaan huono listaus tämä, Venus Doomin vaisuhko vastaanotto tuntuu edelleen vääryydeltä. Siinäpä hyvä esimerkki siitä, ettei riskinotto mene aina niin kuin toivoisi.

Aiheeseen liittyen

Lisää luettavaa