Uusi Tampere ei anna periksi: festivaalia ei peruta, vaan tapahtuma järjestetään syksyllä

Karina. Kuva: Tero Ahonen
Tero Ahonen

Festarikesä meni pieleen heti huhtikuussa, mutta jotkut tapahtumajärjestäjät miettivät jo kuumaa festarisyksyä. Uusi Tampere ilmoittaa, että vaikka tapahtuman alkuperäiset suunnitelmat lensivät ulos ikkunasta, on B-suunnitelma jo valmiina: kesäkuun sijaan festivaali järjestetään syyskuussa.

Tiedote kertoo, että Uusi Tampere juhlitaan 25.–26. syyskuuta. Päivämäärä on uusi, mutta tarjonta pysyy pitkälti samana, sillä vain Antti Autio joutui perumaan osallistumisensa. Lisäksi Karina ja Plutonium 74 vaihtoivat keskenään soittoaikoja, ja ensin mainittu konsertoi nyt festivaalin perjantaipäivänä ja jälkimmäinen lauantaina.

Festivaalin pääesiintyjät ovat PK Keränen & Valtteri Laurell, Litku Klemetti, 22-Pistepirkko ja The Hearing. Antti Aution korvaaja julkistetaan pian. Uusi Tampere myös täydentää ohjelmistoaan vielä kesän aikana. Pääsyliput ovat myynnissä hintaan 35–58 euroa Lippupisteessä ja Tiketissä. Aiemmin ostetut festivaaliliput käyvät sellaisinaan myös 25.-26.9.2020. Lippujen mahdollinen palautus tapahtuu ennakkomyyntikanavien kautta.

Pe 25.9.
Karina, Litku Klemetti, Joni Ekman & Siivet, Laura Moisio, PK Keränen & Valtteri Laurell, ERO!, Grande Mahogany, Keltainen Kissa, Janne Masalin, Dxxxa D

La 26.9.
22-Pistepirkko, Plutonium 74, Yeboyah, The Hearing, SOFA, Louie Blue, Maajo, Seksihullut, Pesso, Life