Uusi U2-biisi on Invisible

3.2.2014 12:48

U2:n suurella kohulla amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan loppuottelun eli Super Bowlin mainoskatkolla julkistama uusi kappale Invisible on nyt kuultavissa. Kyseessä ei ole kuitenkaan virallinen single, vaan ”maistiainen” yhtyeen tulevalta kolmanneltatoista studioalbumilta.

Kappale on mukana HIV:n vastaiseen työhön keskittyvässä (RED) -hyväntekeväisyyskampanjassa.

− Tämä on ikään kuin muistutus ihmisille, että olemme edelleen olemassa, laulaja Bono kertoi USA Today -lehden haastattelussa.

− Mutta tämä ei ole uuden albumin ensimmäinen single. Siihen rooliin on valittu toinen kappale, josta olemme erittäin innoissamme.

Invisible on toinen uusi U2-biisi sitten viime syksyn. Kappaleen uutisoitiin olevan ilmaiseksi ladattavissa iTunesista huomiseen eli tiistaihin asti, mutta Suomen iTunesista kappaletta ei löydy.

Brittilehti Guardianin www-sivuilta löytyi kuitenkin videolinkki, jota ei ole ainakaan toistaiseksi poistettu verkosta. Kuuntele siis Invisible alla.

Ordinary Love julkaistiin marraskuussa. Kappaleen tuotanto on Invisiblen tavoin Gnarls Barkleysta, Broken Bellsistä ja monesta muusta tutun Danger Mousen käsialaa.

Lisää luettavaa