Uusia konserttivieraita Suomeen

16.11.2009 11:30

This Is War -albuminsa joulukuun alkupuolella julkaiseva 30 Seconds To Mars saapuu Helsinkiin. Jared Leton luotsaama yhtye palaa jäähalliin, jossa se esiintyi myös kesäkuussa 2008. Nyt orkesterin keikkapäiväksi on vahvistunut 12. maaliskuuta 2010.

This Is War -albuminsa joulukuun alkupuolella julkaiseva 30 Seconds To Mars saapuu Helsinkiin. Jared Leton luotsaama yhtye palaa jäähalliin, jossa se esiintyi myös kesäkuussa 2008. Nyt orkesterin keikkapäiväksi on vahvistunut 12. maaliskuuta 2010. Konsertin liput tulevat myyntiin maanantaina 23. marraskuuta Lippupisteessä ja Tiketissä.

Ruotsalainen Cult Of Luna saapuu kahdelle keikalle. Post-metalia tulkitseva iso kokoonpano soittaa Helsingin Tavastialla perjantaina 26. helmikuuta ja Jyväskylän Lutakossa seuraavana iltana.

Myös hiphopin superbändi Slaughterhouse (Crooked I, Joe Budden, Joell Ortiz ja Royce da 5’9″) tulee Helsinkiin. Ryhmä esiintyy Virgin Oilissa sunnuntaina 31.1. Yhtyeen kehutulla debyyttialbumilla tuotannosta vastaavat tunnetut nimet, muun muassa Alchemist, Soul Diggaz, DJ Khalil ja Red Spyda.

Hiphopin parista tunnettu Method Man nousee puolestaan helsinkiläisen Circus-klubin lavalle 28. maaliskuuta. Wu-Tang Clan -miehen keikka on ikärajaton.

Kerrottakoon myös, että The Arkin rumpalin Sylvester Schlegerin perustama popfolk-yhtye The Guild soittaa Helsingissä Bar Loosessa perjantaina 27.11.

Lisää luettavaa