Uusia Noitalinna Huraa! -biisejä? Täältä pesee! Ennakkokuuntelussa ensi viikolla ilmestyvä mini-lp

9.2.2017 11:13

Muistanet erinomaisen, kolmisenkymmentä vuotta sitten neljä pitkäsoittoa ja Pikkuveli-hitin (1988) tehneen Noitalinna Huraa! -orkesterin.

Siinä tapauksessa sinua ilahduttaa varmasti tieto, että 1990-luvun alkuvuosina toimintansa lopettanut yhtye julkaisee uutta musiikkia. Neljän kappaleen Roskaprinssi-mini-lp ilmestyy vinyylinä 17.2. (Huom! 300 kappaleen painos on jo levy-yhtiöstä loppunut, joten kannattaa nopeasti varata oma kappale levykaupasta jos sellaisen tahdot) ja digipalveluihin pikkulevy saapuu huomenna.

Lisää hyviä uutisia: Roskaprinssi-mini-lp soi jo nyt Soundin ennakkokuuntelussa. Tuosta vain alta painat play-nappia.

Levyn kappaleista kaksi ensimmäistä ovat nyt uudelleen äänitettyjä vanhoja demobiisejä, muut ovat myös sävellyksinä tuoreita. Yhtyeeltä kuulemma syntyy uutta materiaalia rauhalliseen mutta tasaiseen tahtiin, joten levyjulkaisuja saattaa tulla lisääkin. Keikoille yhtye ei aio suunnata.

Mini-lp:n julkaiseva Svart Records tarjoaa maaliskuussa lisää herkkua julkaisemalla kaikki Noitalinna Huraa! -studiolevytykset sekä livemateriaalia sisältävän boksin Kaikki noidat linnassa.

Aiheeseen läheisesti liittyen: Noitalinna Huraasta sekä Musta Köksä -yhtyeestä tuttu laulaja/kitaristi/lauluntekijä Antti Tammela on aktivoitunut myös soolourallansa. ”Skootteri-trilogian” ensimmäinen single on ilmestynyt äskettäin. Kuuntele Spotifysta.

Lisää luettavaa