Uutta Blind Channelia julki! ”Biisi on yksi meidän raskaimmista tekeleistä koskaan”, yhtye toteaa

24.2.2023 09:02

Huomio, kaikki Blind Channelin arvostajat! Nyt olisi yhtyeen upouusi single Flatline julki. Kuuntele tämä konesoundeilla maustettu paukutus ylempää. Kiukkuiselta kuulostaa, ja samaa sanoo yhtye itsekin.

Flatline on Blind Channel steroideilla. Vangitsimme viime vuoden 130 keikan energian yhteen nippuun ja heitimme sen Berliinin kovimpiin maanalaisiin reiveihin punaisten hehkuvalojen ja hienkatkuisen aamuyön tuntien keskelle. Biisi on yksi meidän raskaimmista tekeleistä koskaan, joten lähtökohdat ja vaikutteet kappaleelle ovat vähintäänkin omalaatuiset. Mikäli ylä- ja alamäet puuduttavat, tästä biisistä voi olla apua”, bändi kirjoittaa tiedotteessa.

Flatline on tehty yhdessä muun muassa David Guettalle musiikkia tehneen kirjoittajakaksikko Blynen kanssa. ”Tulimme Helsinkiin, emmekä oikein tienneet mitä odottaa. Työskentelemme yleensä täysin eri genreissä, emmekä olleet aiemmin tehneet duunia kokonaisen bändin kanssa. Ensimmäisestä päivästä lähtien kaikki oli kuitenkin todella helppoa ja oli hauskaa viettää studiossa yhdessä aikaa. Toimme biisiin mukaan pari fiilistä, jotka tulivat enemmän konemusiikin puolelta. Kaverit allekirjoittivat ne, ja muuttivat omaksi äänimaailmakseen”, Blynen kaverit kommentoivat.

Blind Channel pysyy kevään mittaan huomattavan kiireisenä keikkarintamalla. Orkesterille on buukattu esiintymisiä niin Eurooppaan kuin Pohjois-Amerikkaankin, ja kiertuekavereina toimivat muun muassa Lacuna Coil ja Electrin Callboy. Onnea matkaan, toivottavasti suuren maailman ovet alkavat kunnolla aueta!

Lisää luettavaa