Uutta Metallicaa julki – Katso Screaming Suicide -video!

Kappale on toinen maistiainen tulevalta 72 Seasons -levyltä.
20.1.2023 06:33

Hevijätti Metallica julkaisee 14. huhtikuuta uuden 72 Seasons -pitkäsoittonsa. Levyltä on aiemmin julkaistu ensimaistiaisena kappale Lux Æterna ja nyt yhtye tarjoilee uutena ennakkopalana kappaleen Screaming Suicide, jonka videon voit katsoa tuosta alapuolelta.

”Kappale käsittelee itsemurhan tabua. Tarkoitus on kommunikoida siitä pimeydestä, jota tunnemme sisällämme. On naurettavaa ajatella, että meidän pitäisi kiistää, että meillä on sellaisia ajatuksia. Uskon, että suurin osa ihmisistä on ajatellut sitä jossain vaiheessa elämäänsä. Sen kohtaaminen vaatii, että puhutaan siitä, mistä ei puhuta. Siitä pitäisi voida puhua, koska se on inhimillinen asia, etkä ole sen kanssa yksin”, nokkamies James Hetfield kommentoi.

Yhtye lähtee uuden levynsä tiimoilta myös pitkälle kiertueelle, jonka merkeissä yhtye saapuu myös Suomeen ensi vuoden puolella. Metallica konsertoi Helsingin Olympiastadionilla perjantaina 7. kesäkuuta sekä sunnuntaina 9. kesäkuuta 2024. Yhtye tarjoilee kumpanakin iltana toisistaan erilaisen keikkasetin. Ensimmäisellä keikalla lämmittelijöinä toimivat Architects ja Mammoth WVH, jälkimmäisellä puolestaan Five Finger Death Punch sekä Ice Nine Kills.

Lisää luettavaa