Uutta musiikkia: Matti Johannes Koivu ja Samae Koskinen

Tästä keväästä taitaa tulla lauluntekijämiesten dominoiva. Aiemmin julkistettujen J. Karjalaisen, Ismo Alangon ja Minä Ja Ville Ahosen lisäksi uudet singlet ovat pukanneet ulos myös Samae Koskinen ja Matti Johannes Koivu. Ja onhan siellä lisäksi tulossa levyjä myös ainakin Marko Haavistolta ja Topi Sahalta.

Samae Koskisen toinen single (ensimmäinenhän oli Läski mulkku) maaliskuun 22. päivä julkaistavalta albumilta on napannut nimensä Spoon River -kirjaklassikolta. Kappaleen voit kuunnella vaikkapa Spotifysta ja tuoreen musiikkivideon ensiesitys pyörii Ilta-Sanomien nettisivuilla. Spoon River nousi saman tien useampienkin radioiden soittolistoille. 

Samae Koskisen Korvalääke -bändi lähtee kiertueelle huhtikuussa, mutta sitä ennen Koskista voi kuulla muutamalla jousikvartettikeikalla:

12.1.2013 Pori, Kulttuurikulma
19.1.2013 Helsinki, Korjaamon Vintti
26.1.2013 Tampere, Telakka


Matti Johannes Koivun uutuussingle tottelee puolestaan nimeä Jos muutat mielesi. Kauniisti helkkyvä singlebiisi lupailee Koivun paluuta helpomman popsoundin pariin edellisen, kunnianhimoisen Toisen maailman nimi -albumi (2011) jälkeen.

Matti Johanneksen viides sooloalbumi ilmestyy maaliskuussa.