Uutta Suomesta: Clarkkent, Kuolemanlaakso, Whispered ja Tukkanuotta

13.1.2014 12:05

Clarkkent julkaisee uuden Passenger-albuminsa 28. maaliskuuta. Yhtye toimii nykyään triomuodossa (Jaakko Rikko, Jukka Aaltonen ja Jussi Murto).

Bändille oli terveen haastavaa funtsia, miten paketti saadaan toimimaan mahdollisimman minimalistisella rockin pyhällä kolminaisuudella kitara, basso ja rummut. Lopputulos onkin selkeästi aikaisempaa raskaampi, progempi ja jopa punkimpi, orkesteri kuvailee.

Nimibiisin video soi ja näkyy tässä alla:

Raskaammalta puolelta kerrottakoon, että Kuolemanlaakso julkaisee Tulijoutsen-kakkoslevynsä 28. helmikuuta. Kiekon tuotannosta vastaa ensilevyn tapaan Triptykon- ja Dark Fortress -kitaristi V. Santura.

Tiedote kertoo seuraavaa: ”Koska 50-minuuttisen eepoksen suurimpiin innoittajiin kuului Suomen jylhä luonto, Aarni Koutan (1884-1924) runot ja muinaiset suomalaiset loitsurunot, bändi päätti ”elää tekstinsä” ja purkittaa kiekkonsa primitiivisessä miljöössä metsän keskellä ja järven rannalla”.

Tuonen tähtivyö
-lohkaisu soi Svart Recordsin sivulla.

Myös riihimäkeläinen Whispered julkaisee kakkosalbuminsa. Shogunate Macabre -kiekolta napattu Lady Of The Wind -lyriikkavideo soi tässä alla:

Helsinkiläinen Tukkanuotta taas julkaisee Poika ja pilves -ep:n perjantaina 31. tammikuuta. Viiden kappaleen deathmetal-pakettiin voi ottaa ensituntumaa täällä.

Tukkanuotan, Ratfacen ja Final Assaultin Off Corpse Tour 2014 etenee seuraavasti:

07.02. Semifinal, Helsinki
08.02. Tapper, Tallinna
15.02. Baarikaappi, Pori
21.02. Bar 15, Seinäjoki

Lisää luettavaa