Vaihteeksi positiivisempia koronauutisia: virukseen sairastunut Testament-keulakuva päivitti vointiaan

Saara Planting

Uutisoimme hiljattain Testament-solisti Chuck Billyn sairastuneen koronavirukseen. Yhtye tiedotti huolestuttavasta käänteestä tuolloin sosiaalisessa mediassa. Nyt Billy on itse päivittänyt tilannettaan The Metal Voicen tuoreessa haastattelussa.

”Kroppani oli vain yksinkertaisesti kipeä: oli päänsärkyä, kipuja, puhti pois”, mies selvittää. ”Aluksi luulin, että kyse oli vain jet lagista ja matkustamisesta, mutta sitten se iski päälle sen verran pahasti, että tiesit olevasi kipeä – eikä se hellittänyt otettaan. Nukkuminen jäi vähiin.”

”En saanut varsinaisesti kuumetta, vain yskän, päänsäryn ja väsymyksen”, Billy jatkaa. ”Sitten menimme testeihin. Kävimme drive in -testissä, jossa rullaat ikkunan alas, sinulta otetaan näyte ja jatkat matkaasi. Tulosten saamisessa kestää seitsemän päivää. Testauspäivän ja tulosten saamisen välillä aloimme voida jo paremmin. Emme olleet parantuneita, mutta väsymys, kivut ja kipeyden tunne ovat alkaneet helpottaa.”

Mies kertoo pahimmillaan hengästyneensä pelkästä vessaan kävelystä.

”Se ei kuitenkaan mennyt pahemmaksi. Otimme rauhallisesti emmekä rasittaneet itseämme”, Billy toteaa. ”Otimme iisisti ja lepäsimme paljon.”

”Kaikki riippuu kehosi reagoinnista ja terveydentilastasi”, laulaja jatkaa. ”Vaimoni ja minä olemme mielestämme hyvässä kondiksessa. Eristimme itsemme välittömästi ja pysyttelimme karanteenissa, ja olemme tunteneet olomme paremmaksi tässä päivien mittaan. Tänään oli luultavasti aktiivisin päivämme. Olemme olleet jalkeilla ja teemme kaikenlaisia askareita kun aiemmin pysyttelimme vain omissa oloissamme sohvan perukoilla.”

Kuuntele miehen haastattelu alta.