Synkeitä uutisia: Testamentin Chuck Billyllä on todettu koronavirustartunta, bändi tiedottaa

Saara Planting

Nyt kuuluu onnettomia uutisia Testament-leiristä. Thrash-suuruuden laulaja Chuck Billy on saanut koronavirustartunnan, yhtye kertoo Facebookissa. Tartunta tapahtui Suomessakin vierailleen The Bay Are Strikes Back 2020 -kiertueen aikana.

”Kuten monet teistä tietävät, jotkut Testamentin jäsenet eivät ole voineet hyvin sen jälkeen, kun palasimme Bay Strikes Back -kiertueelta Euroopasta viime viikolla. Päätimme teettää lääkärissä COVID-19-testit, ja eilen Chuckin, hänen vaimonsa Tiffanyn ja joidenkin kiertuecrew’n jäsenten tulokset osoittautuivat positiivisiksi”, yhtye kirjoittaa.

Testament-muusikot kertovat olleensa karanteenissa aina siitä lähtien, kun palasivat Euroopasta. Rundin muutkin yhtyeet ovat samanlaisten kysymysten edessä, kun karanteeniin vetäytynyt Exodus-kitaristi Gary Holt ilmoitti aiemmin kärsivänsä ”kaikista koronavirukseen liitetyistä oireista”, ja Death Angeln rumpali Will Carroll on joutunut jopa tehohoitoon.

”Haluamme lähettää terveisiä, rukouksia ja positiivista energiaa kaikille ystävillemme, jotka ovat myös sairastuneet. Haluamme myös tervehtiä fanejamme ja kannattajiamme tänä kriisiaikana. Olemme ryhtyneet kaikkiin toimenpiteisiin pysyäksemme kotioloissa, ja kehotamme muita tekemään samoin”, bändi kirjoittaa.

Chuck Billyn tilanteesta tekee vakavamman se, että mies sairastui vuosituhannen vaihteessa syöpään, josta hän onneksi tokeni muutamaa vuotta myöhemmin. Koronavirus on tunnetusti vaarallisempi kaikille, joilla on viruksen lisäksi muita terveyshuolia.

Kaikkea hyvää Chuckille sinne sairasvuoteelle! Testamentin on määrä saapua promotoimaan huhtikuun alussa julkaistavaa Titans of Creation -albumiaan Suomeen John Smith Rock Festivaliin heinäkuussa, seurataan tilanteen kehittymistä. Lue yhtyeen tiedote alapuolelta: