Vaikka AC/DC:n tilanne on epäselvä, Chris Slade uskoo yhä olevansa yhtyeen rumpali – ”Se saattaa kuulosta joistakin harhaiselta”

AC/DC:n rumpujakkaralta tuttu Chris Slade sanoo Rolling Stonen haastattelussa uskovansa olevansa edelleen yhtyeen rumpali. Sladehan kutsuttiin hätiin Phil Ruddin ajauduttua ongelmiin lain kanssa ennen Rock or Bust -kiertueen alkua.

Yksityis- ja vähän muutkin asiat tiukasti pienen piirin sisällä pitävä Eikkadeikka-leirihän ei ole juuri mahdollisesta nykyisestä kokoonpanostaan pukahdellut, vaikka huhut kertovatkin uuden albumin olevan jo käytännössä valmis ja sitä seuraavan maailmankiertueen odottavan vain koronatilanteen selkeytymistä. Totuutta tilanteesta ei toki tiedä kuin Angus Young ja kumppanit.

”Parhaan tietoni mukaan, ja olen nyt täysin rehellinen, olen tällä hetkellä AC/DC:n rumpali”, Slade toteaa.

”Se saattaa kuulosta joistakin harhaiselta”, mies jatkaa. ”Olen sanonut samaa haastatteluissa aiemminkin, ja ihmiset ovat tuumineet, että ’Mieshän on harhainen. Hän on seonnut. Hän ei tiedä mistä puhuu.'”

”Kukaan ei ole soittanut minulle ja sanonut, että ’Muuten, et ole enää rumpali’ tai ’Muuten, Phil on ollut bändissä kolme vuotta'”, Slade jatkaa.

”Kukaan ei ole sanonut niin. Mitä minuun tulee… Luoja, olen tarpeeksi filosofinen ymmärtääkseni, että Phil saattaa hyvinkin olla palannut bändiin”, mies sanoo. ”Minulla ei ole hajuakaan. Minulla ei ollut hajuakaan, kun he soittivat minulle viimeksi ennen Rock Or Bustia. Olen avoin kaikille mahdollisuuksille. Sellaisia ihmisten pitäisikin olla – ennakkoluulottomia.”