Vaikka Kiss huhkiikin paraikaa jäähyväiskiertueellaan, yhtyeen taru ei tule päättymään siihen, povaa Paul Stanley

14.12.2022 21:55

Kissin laulaja-kitaristi Paul Stanley povaa orkesterin fanien tulevan näkemään yhtyettä vielä sen nykyisen kiertueen jälkeenkin. Suomessakin pariin otteeseen piipahtanutta End of the Road -rundia mainostetaan bändin jäähyväisiksi, mutta sen johtohahmojen perusteella reissu saattaa jäädä pikemminkin nykykokoonpanon viimeiseksi.

”Kiss on kuin armeija tai urheilujoukkue”, Stanley sanoo Ultimate Classic Rockille. ”Kun arvokkain pelaaja ei ole enää kentällä tai jää eläkkeelle, joukkue ei lopeta siihen. Tai kun armeija menettää taistelukentällä sotilaitaan, ei siellä aleta heilutella valkoista lippua. Joku muu tarttuu aseeseen ja jatkaa eteen päin rynnistämistä. Joten uskon että Kiss tulee olemaan aina olemassa, muodossa tai toisessa.”

”En keksinyt pyörää”, Stanley jatkaa. ”Olen saattanut vähän parannella sitä, mutta olenko mitään muuta kuin minua inspiroineiden henkilöiden yhdistelmä? Ihmisten tuntema Paul Stanley syntyi kun lisäsin siihen yksilöllisyyteni. Mutta olisi vähän itsekeskeistä ja egoilua uskoa, että olen ainoa joka tähän pystyy. Onko tuolla joku muu, joka voisi jatkaa lipun kantamista? Ehdottomasti. En sano, että jonkun pitäisi olla kopio minusta. En itsekään ole kenenkään kopio. Mutta olen epäilemättä sekoitus minua inspiroineista ihmisistä.”

Stanley ja yhtyetoverinsa Gene Simmons ovat aiemminkin pallotelleet julkisesti ajatuksella, jonka mukaan Kiss voisi jatkaa kaiket yöt rokkaamista kokonaan uusilla jäsenillä.

Lisää luettavaa