Vain paskin voi voittaa! Suomen paskin bändi -kilpailussa etsitään maamme säälittävintä yhtyettä

Kuvan lantakuoriaiset eivät liity tapaukseen.

Kuka on kaikkein paskin tällä kertaa? Suomen paskin bändi -kilpailussa etsitään jälleen ”maamme huonointa, säälittävintä ja soittotaidoiltaan naurettavinta kevyen musiikin orkesteria”. Kovat on kriteerit, mutta kyllä sieltä viimeksikin voittaja löytyi.

Toista kertaa järjestettävän kilpailun tuomaristossa istuvat ”suomipunkin setämies” Vesa Häkli, toimittajat Ari ”Paska” Peltonen ja Tero Liete sekä vuoden 2014 voittajabändin Space Trucker Chicksin musikantit M-Speed & Annie the Rocket.

Kilpailussa voi voittaa keikan Helsingin ravintola Sture21:ssä Helsingissä sekä tuotepalkintoja. Finaalin osanottajat valitsevat tapahtuman suojelijat Juha ”Kakka” Nordblom ja Nauri ”Skeida” Nykänen.

Jos haluat osallistua kisaan, lähetä yhden biisin mittainen näyte mp3- tai videomuodossa huhtikuun loppuun mennessä osoitteeseen paskinbandi (at) gmail.com. Kappale voi olla oma tai coverbiisi. Huomio: kisassa ei arvioida kappaleen sisältöä, ainoastaan sen esittämisen tasoa.

Kilpailun tiedotteessa evästetään lisäksi, että ilmoittautumisviestiin tulee lisätä yhteystiedot, esittäjän nimi, bändin kokoonpano kokonaisuudessaan ja tieto siitä, ovatko sanoittaja, sovittaja ja säveltäjä Teoston tai Gramexin jäseniä. Lisäksi toivomuslistalla on taustainfoa bändistä ja valokuva.

Kuusi potentiaalisesti paskinta yhtyettä ottaa mittaa toisistaan finaalissa 4. kesäkuuta Sture21:ssä tuomariston edessä. There can be only one!

Jäämme odottamaan tapahtumien kehittymistä mielenkiinnolla.