Valtakunnallinen levyale käynnistyi

14.1.2011 18:57

Kattava valtakunnallinen yhteiskampanja starttaa 14. tammikuuta ja kestää kahden viikon ajan. Levyalessa on mukana satoja myymälöitä ja myyntipisteitä kautta maan aina.

Kampanjatuotteita on mukana kaikkiaan tuhansia. Uutuutena ovat "uuden tulemisen kokeneet" vinyylilevyt, joita kampanjassa on mukana 1100 nimikkeen verran. Sekä cd- että vinyylilevyjen saatavuus vaihtelee myymälä- ja paikkakuntakohtaisesti.

Levyalen bonuksena on tänä vuonna vinyylilevyn vetävä kangaskassi musiikkiaiheisella Fingerpori–kuvituksella. Kasseja on valmistettu rajoitettu määrä ja niitä riittää nopeimmille.

Levyale järjestetään nyt viidettä kertaa.

– On hienoa, että ala pystyy palvelemaan kuluttajia erilaisilla tallennemuodoilla. Vinyylilevy on selkeästi tuote, jota osa kuluttajista on kaivannut täydentämään digitaalista valikoimaa, toteaa musiikkituottajien edustaja Lauri Rechardt.

Vinyylilevykampanjan helmiä ovat tätä alennysmyyntiä varten julkaistut erikoispainokset, kuten esimerkiksi Jenni Vartiaisen Seili, Samuli Putron Elämä on juhla, Chisun Vapaa ja yksin, Magenta Skycoden Relief sekä Avaimen Punainen Tiili. 

Klassikkolevyjen uusintajulkaisuja ovat puolestaan Hurriganesin Rock’n’Roll All Night Long ja Roadrunner, jotka molemmat ovat saatavina alkuperäisillä, avattavilla kansilla, sekä samaisen kulttibändin studiolevy 10/80. Muita kotimaisen musiikin klassikoita ovat Eppu Normaalin Rupisia riimejä, karmeita tarinoita, J. Karjalaisen Villejä Lupiineita, Albert Järvisen Braindamage – Or Still Alive, Pelle Miljoonan Moottoritie on kuuma, Pekka Strengin Kesämaa, Suomen Talvisota -yhtyeen Underground Rock, Wigwamin Nuclear Nightclub sekä legendaarisen maineen saavuttanut punkkokoelma Hilse LP.

Myös Vesa-Matti Loirin harvinainen 4 + 20 on julkaistu nyt uudelleen vinyylinä. Tosin esimerkiksi Tampereen Swamp Music joutui myymään Loirin kohdalla "ei oota" melkein kättelyssä.

www.levyale.fi

Lisää luettavaa