Van Halen -laulaja päätti yllättää bändin musiikkia luukuttaneet juhlijat – reaktiot olivat vähän muuta kuin mies taisi odottaa

https://www.youtube.com/watch?v=uKRcbKVfmp8

Electric Daisy Carnival -festivaalin ja The Roth Show -podcastinsa tiimoilta Las Vegasissa hiljattain vieraillut Van Halen -solisti David Lee Roth järjesteli itsensä kiusalliseen tilanteeseen musiikkia luukuttaneen polttariporukan kanssa.

Mies sattui näet kuulemaan hotellinsa käytävillä samoillessaan kuinka yhdessä huoneessa soitettiin kuuluvasti Van Halenia. Tästä innostuneena mies päätti koota kuvausryhmänsä kasaan ja yllättää oven takana hippailleet ja pahaa-aavistamattomat mekkaloitsijat.

Valitettavasti vain vastaanotto ei ollut aivan niin haltioitunut, kuin Roth kenties odotti. Koputukseen vastasi nimittäin suhteellisen hämmentyneen näköinen joukko juhlijoita, joilla ei tuntunut olevan hajuakaan siitä, kuka ovelle ilmestynyt herrasmies oikein oli. Kankean seisoskelun ja hermotuneen naureskelun päätteeksi kaksi juhlijoista päätyi pahoittelemaan meteliä ennen kuin Diamond Dave jatkoi matkaansa hisseille ja kohti uusia seikkailuja.

1980-luvusta alkaa toden totta olla jo aikaa. Katso video kohtaamisesta yltä.