Video, joka melkein jäi tekemättä – Ikinän uutuudessa riittää kiimaa, himoa ja halua

21.2.2020 11:06

Sakara Recordsin suojissa operoiva Ikinä esitteli hiljattain maailmalle uuden videon, jonka synnyintarina ei ole kaikkein helpoin mahdollinen. Yhtye kertoo tiedotteessa, että Lässyä tarinaa -biisiin vaivalla rakennettu video meinasi kadota olemattomiin, ja vain kuvausryhmän peräänantamattomuus pelasti projektin mahalaskulta.

”Suurin osa videon materiaalista kuvattiin yhdelle muistikortille, joka ylikuumeni, eikä sen materiaaleja saatu edes Saksan-tehtaalla pelastettua. Koko video meinasi näin jäädä tekemättä ja työ valua täysin hukkaan, kunnes Kristian Setälän liidaama musiikkivideotiimi näki jälleen hurjasti vaivaa ja kuvasi kaiken myöhemmin uusiksi. Meidän mielestä kannatti”, laulaja Tuuli Paju kirjoittaa.

Videolla näyttelijät Isla Mustanoja ja Ella Lymi esittävät paria, joiden välille syntyy kaupungin yössä nk. sutinaa ja jonka matka kulkee pikaisesti klubilta kotiin suljettujen ovien taakse. Lässyä tarinaa on single Ikinän toiselta albumilta Millenniaalin itsehoito-opas epävarmaan aikuisuuteen.

Lisää luettavaa