Videopelien virtuaalikonserteista tulossa uusi muoti-ilmiö? – Grungesuuruus seuraa Kornin ja The Offspringin jalanjäljissä

Saikohan Alice In Chains idean viime kesän yhteiskiertueellaan nu metal -legendan kanssa?
11.11.2019 09:41

AdventureQuest 3D- ja AQ Worlds -verkkopeleissä nähtiin taannoin virtuaali-Kornin konsertti. Nyt oman erikoistapahtumansa peliin on saanut myös grungeveteraani Alice In Chains, jonka virtuaalikonserttiin voi osallistua 30. marraskuuta saakka.

Homma toimii niin, että pelaajat voivat pelissä ostaa itselleen pääsylipun taisteluareenalle, jossa nämä sitten taistelevat hirviöitä vastaan keräten pisteitä ja aarteita samalla kun Alice In Chains -jäseniä muistuttavat hahmot soittavat lavalla muun muassa Rainier Fog -albumin kappaleita. Itse konsertti/taisteluareena on pelaajille ilmainen, mutta pelin sisällä voi lisäksi ostaa hahmolleen Alice In Chains -teemaisia asusteita tai vaikka pääsyn ”takahuoneeseen”, jossa hahmostaan voi ottaa kuvia (tai siis kuvakaappauksia) yhdessä virtuaalibändin kanssa.

Korn ja Alice In Chains eivät ole suinkaan ainoat, jotka ovat viime aikoina hypänneet mukaan videopelien maailmaan. Myös The Offspring kokeili nimittäin syksyllä siipiään virtuaalikeikkalavoilla tekemällä yhteistyötä suositun World Of Tanks -verkkopelin tekijöiden kanssa. Nähtäväksi jää, kuka lähtee seuraavaksi mukaan tähän trendiin.

Lisää luettavaa