Vientiä riittää kuin päivätansseissa: Black Sabbath -pomo kertoo saavansa yhteistyötarjouksia lukemattomilta eri muusikoilta

Vaikka Black Sabbath onkin telakalla, Tony Iommilla riittää vientiä musiikin parissa.
11.9.2017 20:50

The End -kiertueeseen tämän vuoden alussa uransa päättäneen Black Sabbathin sielu ja sydän, kitaristi Tony Iommi kertoi kuulumisiaan MetalTalkille viime viikon lopussa julkaistun haastattelun yhteydessä. Jutustelun tuoksinassa kitaristilegenda muun muassa muisteli orkesterin viimeiseksi jäänyttä rundia, sekä totesi lopettamisen hahmottamisen olevan edelleenkin vaikeaa jo siitäkin syystä, että miehellä riittää reippaasti hommia Sabbathiin liittyvien The End of The End -dokumentin sekä The Ten Year War -vinyyliboksin kanssa.

Omasta tulevaisuudestaan Iommi povaili suhteellisen kiireistä. ”Luvassa on paljonkin asioita”, mies totesi tulevista kuvioistaan. ”Kyse on enemmänkin valinnoista ja siitä mitä haluan tehdä. Vaikea kuitenkin sanoa mitään sen tarkempaa tällä hetkellä, sillä kuten jo totesin, käteni ovat täynnä Sabbath-juttuja. [Faneilta] tulee kuitenkin paljon ehdotuksia ja pyyntöjä, samoin muusikoilta, jotka kyselevät: ’Haluaisitko tehdä jotain?’ Se on aika hienoa.”

Valinnanvaraa vaikuttaisi siis riittävän ja mikäs sen hienompaa. Onkin varsin mielenkiintoista nähdä ja kuulla mihin tilaisuuksiin mies seuraavaksi tarttuukaan, kunhan nyt ensin saa hoidettua Sabbath-asiat alta pois.

Voit katsella haastattelun kokonaisuudessaan yltä.

Lisää luettavaa