Viimeinen Heaven And Hell -keikka

Black Sabbath / Heaven And Hell -kitaristi Tony Iommi on vahvistanut, että Lontoon High Voltage -festivaalilla 24. heinäkuuta soiva Heaven And Hell -veto jää yhtyeen viimeiseksi. Lipputulot menevät Ronnie James Dio "Stand Up And Shout" Cancer Fund -säätiölle.

Bändin legendaarinen solisti Ronnie James Dio menehtyi toukokuussa syöpään ja Heaven And Hellin viimeinen konsertti toki kunnioittaa Dion maineikasta muistoa.

– Heaven And Hell valittiin aikoinaan yhtyeen nimeksi paljolti Ronnien vuoksi. Emme tietenkään voi jatkaa tällä nimellä ilman häntä, Iommi sanoo.

Dion muistokeikalla mikkiin tarttuvat muun muassa Masterplanin Jorn Lande ja Glenn Hughes.

– Hughes on vanha tuttuni, mutta olin yllättynyt kuultuani Landea. Hän soundaa loistavalta!

Iommi aikoo toki jatkaa soittamista jatkossakin. Mutta minkä yhtyeen ja minkä laulajan kanssa, se on vielä hämärän peitossa.

– Juttelen Geezerin (Butler, basso) kanssa, kunhan treenaamme High Voltage -keikkaa varten. Ehkä keksimme jotakin, Iommi kertoo.

Black Sabbathin paluukin on toki mahdollinen.

– Minun ja Ozzyn suhde on aina ollut hieman omalaatuinen, mutta olemmehan me toki väleissä. Kunhan tämä tribuuttikeikka on jäänyt taakse niin keskustelen Ozzyn kanssa mahdollisesta tulevaisuudesta.

Ozzy Osbournen Ruisrockin-keikan avausbiisi Bark At The Moon löytyy täältä.