Ville Valo kommentoi Bam Margeran tilannetta: ”On surullista nähdä hänen muuttuvan sellaiseksi hirviöksi”

10.1.2023 20:03

Jackass-tähti Bam Margera oli yksi oleellinen tekijä siinä, että HIM löysi tiensä amerikkalaisyleisön sydämiin 2000-luvun alkukymmenyksellä. Viime aikoina Margera on kuitenkin ollut otsikoissa surullisemmista syistä, kun miehen henkilökohtainen luhistuminen näyttää etenevän alati hurjempaa tahtia. Margeran alkoholiongelma on miinoittanut miehen tietä vuosikaudet, ja toistaiseksi päihdeklinikat eivät ole saaneet riippuvuutta aisoihin. Vuodesta 2018 asti on saatu lukea useita otsikoita siitä, miten Margera on paennut päihdehoitoloista ja käyttäytynyt jälleen sekavasti, uhkaavasti ja itsetuhoisesti.

Ville Valo antoi hiljattain NME:lle haastattelun, jossa kommentoidaan myös Margeran tilannetta. Valo ja Margera olivat HIMin suuruusvuosina hyviä ystäviä, mutta nyt Valo kertoo, ettei ole nähnyt kaveria vuosiin.

”En ole kuullut hänestä hetkeen. Edellisen kerran taisin nähdä hänet viimeisimmällä kiertueellamme Yhdysvalloissa, se tapahtui vuonna 2017. Yritimme tavoittaa häntä Brandon Novackin kautta, mutta en ole pystynyt saamaan häneen yhteyttä tai kunnolla puhumaan hänen kanssaan”, Valo sanoo haastattelussa.

”Toivon, että hän alkaisi voida paremmin, koska hän on mukava tyyppi. Hän on herkkä, erityislaatuinen kaveri, ja on surullista nähdä hänen muuttuvan sellaiseksi hirviöksi kuin hän nyt on muuttumassa. Luulen, että ymmärrän osan siitä kuviosta, mutta sille pitäisi pistää stoppi.”

Toivoa sopii, että Margera näkisi jutun ja Valon toteamus antaisi herralle ajattelemisen aihetta. Kunhan nyt ei sitä pahinta uutista jouduttaisi ajan mittaan lukemaan.

Lisää luettavaa