Voi surkeus – Helmet peruuttaa koko Euroopan-kiertueensa, Suomi menee siinä samalla

15.3.2022 08:39

Huonoilla uutisilla alkaa tämäkin päivä. Helmet ilmoittaa peruvansa koko huhti–toukokuulle suunnitellun kiertueensa vanhalla mantereella. Buukattuna oli lähemmäs 40 keikkaa, ja Suomessa yhtyeen oli määrä esiintyä 14. huhtikuuta Helsingin Vanhalla ylioppilastalolla.

Syyt jäävät hieman epämääräisiksi, mutta ilmeisesti ne liittyvät sekä maailmanmenoon että jonkun bändin jäsenen terveysongelmiin.

”Odotimme kovasti paluuta Eurooppaan tänä keväänä. Kahden ja puolen vuoden koronakurimuksen jälkeen aloitimme treenaamisen ja jopa soitimme kaksi keikkaa Los Angelesissa. Valitettavasti joudumme kuitenkin perumaan kiertueemme syistä, joihin emme voi vaikuttaa (maailma ei vieläkään ole palannut normaaliin) sekä yhden yhtyeen jäsenen vakavan mutta ei kuolemanvakavan terveysongelman vuoksi”, Page Hamilton kirjoittaa.

Hamilton pahoittelee viestissään tilannetta ja ilmoittaa yhtyeen alkavan suunnitella seuraavaa liikettään. ”Toivottavasti näemme ensi vuonna”, Hamilton kirjoittaa. Katso miehen koko viesti alta. Pääsylippurahoja voi varmastikin kysellä takaisin lipunmyyntipisteistä.

Lisää luettavaa