Volbeatin tuore basisti joutui tekemään todella kovan uhrauksen pestinsä eteen

11.8.2016 10:35

Jos sinun pitäisi päättää, otatko vastaan paikan kansainvälisesti menestyneessä rockbändissä vai oletko sittenkin läsnä vastasyntyneen lapsesi ja tukea tarvitsevan vaimosi luona, kummin valitsisit?

Tanskalainen Kaspar Boye Larsen pistettiin näin kiperään tilanteeseen. Larsen vahvistettiin keväällä Volbeatin uudeksi basistiksi, ja Metal Hammerin toimittajan kanssa haastellut muusikko kertoo joutuneensa heti kättelyssä suurten kysymysten äärelle: Larsenille syntyi huhtikuussa lapsi, ja miesparan piti jättää puolisonsa ja pienokaisensa saman tien synnytyksen jälkeen ja lähteä kiertueelle.

”11. huhtikuuta sain pojan, ja jo 12 tuntia myöhemmin lensin Volbeatin jenkkirundille”, Larsen kertoo Metal Hammerille.

”On aika rankkaa, kun on pieni lapsi kotona odottamassa. Mutta vaimoni ymmärtää tilanteen hyvin, hän on täysin tukenani.”

Ei käy kateeksi. Molemmat vaihtoehdot ovat sellaisia, ettei niitä voi koskaan saada takaisin, kun on kerran valinnut toisin, ja molemmissa tapauksissa jää varmasti jotain kaivertamaan mieltä.

Eikä tilanne näytä paranemisen merkkejä – ainakaan siis perhe-elämän näkökulmasta. Volbeat kiertää tälläkin hetkellä Yhdysvaltoja, ja orkesterin kotisivujen mukaan keikkoja on buukattu tiiviiseen tahtiin aina joulukuulle saakka. Suomessa bändi esiintyy 24. lokakuuta Helsingin Hartwall-areenalla.

Lisää luettavaa