W.A.S.P.-keulahahmon terveysongelmat luultua vakavammat – Yhtye perui koko Yhdysvaltain-kiertueen

Kevään Euroopan-kiertueella vaivanneet selkäongelmat ovatkin pahemmat kuin luultiin.
24.7.2023 08:58

W.A.S.P.-yhtyeen viime keväällä tekemä Euroopan-kiertue ei sujunut ihan suunnitelmien mukaan ja yhtye joutui perumaan muutamia keikkojaankin (kuten esiintymisen Oulussa) nokkamies Blackie Lawlessin vakavien selkäongelmien vuoksi, jotka pakottivat miehen hoitamaan osan keikoista läpi tuolilla istuen. Vaivat ovat osoittautuneet luultua pahemmaksi, sillä nyt yhtye tiedottaa peruneensa koko elo-syyskuulle kaavaillun Yhdysvaltain-kiertueensa ja Lawless joutuu leikkaukseen.

”Kiertueen edetessä ensimmäisen välilevyn lisäksi myös toinen välilevy pullistui ja lisätutkimuksissa minulta löydettiin alaselästä murtunut selkänikama. Onneksi saan hoitoa maan parhailta erikoislääkäreiltä, joiden hoidossa olen ollut siitä lähtien, kun palasimme kotiin. Hoito sujuu hyvin, mutta vauriot ovat niin vakavat, että kaikki lääkärit suosittelevat keikkojen lykkäämistä muutamalla kuukaudella”, Lawless kertoo.

Lawlessin mukaan nyt vaivaavat selkäongelmat juontavat juurensa kymmenen vuotta sitten tapahtuneeseen onnettomuuteen, jossa Lawless mursi jalkansa ja joutui epäonnistuneeseen leikkausoperaatioon, jonka jälkiseurausta välilevyn pullistumat nyt ovat.

Lisää luettavaa