Warner Music Finland saa uuden vetäjän – Ramona Forsström nousee levy-yhtiöjätin toimitusjohtajaksi

2.10.2023 13:17

Uudet tuulet puhaltavat Warner Suomen konttorilla! Tiedote kertoo, että Niko Nordström siirtyy syrjään Warnerin toimitusjohtajan sekä yhtiön Nordic Vice Presidentin paikoilta lokakuun lopussa. Uudeksi toimitusjohtajaksi on nimetty Ramona Forsström, 15 vuoden ajan yhtiöllä työskennellyt musiikkialan veteraani.

Forsström on ollut tärkeässä roolissa muun muassa Antti Tuiskun, Arttu Wiskarin, Behmin, Ellinooran, Kaija Koon ja Sannin taustajoukoissa. Kansainvälisten artistien piirissä hän on työskennellyt esimerkiksi Ava Maxin, Bruno Marsin, Dua Lipan, Ed Sheeranin ja Michael Bublén kanssa.

”Olen innoissani siitä, että saan astua uuteen rooliin ja johtaa uskomatonta tiimiämme täällä Suomessa. Haluan kiittää Nikoa hänen opastuksestaan ja mentoroinnistaan monien vuosien aikana. Olemme onnekkaita ollessamme johtava toimija yhdellä maailman ainutlaatuisimmista musiikkimarkkinoista, sillä työskentelemme lahjakkaimpien ja inspiroivien artistien kanssa. Odotan innolla tekeväni vielä enemmän tukeaksemme heitä ja heidän uriaan tulevaisuudessa”, Forsström kommentoi tiedotteessa.

Niko Nordström nimitettiin Warner Music Finlandin toimitusjohtajaksi vuonna 2007, kun Warner Music osti Nordströmin perustaman Helsinki Music Companyn. Ensimmäisen Warner-vuosikymmenensä aikana Nordström sai kiitosta yrityksen markkinaosuuden kaksinkertaistamisesta. Vuonna 2018 Nordström palkittiin Kultainen Emma -elämäntyöpalkinnolla Emma-gaalassa.

Ramona Forsström aloitti musiikkialalla vuonna 1997 EMI Finlandin tuotepäällikkönä. Hän toimi myöhemmin EMIn tiedotuspäällikkönä vuoteen 2006 saakka, minkä jälkeen hän ryhtyi Live Nation Finlandin tiedotuspäälliköksi. Vuonna 2008 hän siirtyi Warner Music Finlandin kansainväliseksi tiedotuspäälliköksi. Siitä Forsström nousi kansainväliseksi markkinointipäälliköksi ja edelleen kansainväliseksi markkinointijohtajaksi, mistä hän eteni myöhemmin koko yhtiön markkinointijohtajaksi. Hänet nimitettiin Warnerin General Manageriksi vuonna 2021.

Radio-gaalassa Forsström on voittanut kahdeksan kertaa Vuoden levy-yhtiön promootiohenkilö -palkinnon. Lisäksi hän voitti Vuoden promootio/markkinointihenkilö -palkinnon Music & Media Industry Awards -gaalassa vuonna 2012.

Lisää luettavaa