Whitesnake goes Deep Purple – Katso tuore musavideo

7.5.2015 11:29

Whitesnake julkaisee 12. studioalbuminsa The Purple Album 15. toukokuuta. Levy on tribuutti yhtyeen laulaja David Coverdalen ajoille Deep Purplen riveissä.

Mukana on Whitesnaken tulkitsemat uudet versiot valikoimasta Deep Purplen Mark 3– ja Mark 4 -albumien kappaleista. Albumi saapuu kauppoihin normaalina cd-julkaisuna, deluxe edition -versiona kahden bonusbiisin ja neljän musiikkivideon kera, tuplavinyylinä sekä rajoitettuna box set -julkaisuna lisäherkkuineen.

Whitesnake saapuu syksyllä myös Suomeen. Bändi esiintyy Helsingin Jäähallissa 11. marraskuuta.

– Uusi albumi on minun kunnianosoitukseni Deep Purplelle ja mahdollisuudelle, joka minulle annettiin yli 40 vuotta sitten. Yhtye otti minut mukaan mielettömälle matkalle, joka on jatkunut aina näihin päiviin asti ja en voisi kuvitella parempia opettajia. Deep Purple oli ainutlaatuinen ja mahtava koulu musiikin maailmaan. Olemme innoissame päästessämme soittamaan näitä kappaleita keikoilamme, kertoo David Coverdale tiedotteessa.

The Purple Album -albumilla soittavan Whitesnaken muodostavat laulaja Coverdale, kitaristit Reb Beach ja Joel Hoekstra, basisti Michael Devin ja rumpali Tommy Aldridge.

David Coverdale perusti Whitesnaken vuonna 1978. Mies poistui Deep Purplen riveistä vuonna 1976.

Katso ja kuuntele alta, miten Whitesnakelta taipuu Soldier Of Fortune vuonna 2015. 

Lisää luettavaa