Whitesnake saapuu Helsinkiin syvän purppuraisissa tunnelmissa

15.4.2015 10:01

Whitesnake saapuu marraskuussa Helsinkiin tavallisesta poikkeavan setin merkeissä. Yhtye kiertää maailmaa toukokuussa julkaistavan Deep Purple -tribuuttialbuminsa merkeissä. Yhtye esiintyy Helsingin Jäähallissa 11.11.

The Purple Albumin myötä Whitesnake uppoutuu laulajansa David Coverdalen aikaiseen Deep Purple -tuotantoon. Mukana ovat muun muassa kappaleet Burn, Lady Double Sealer, Soldier Of Fortune ja Sail Away.

Coverdale liittyi Deep Purpleen vuonna 1973 korvaten Ian Gillanin. Coverdalen Purple-pesti kesti vain vajaat kolme vuotta ja kolme albumia. Sen jälkeen hän perusti Whitesnaken vuonna 1978.

– Uusi albumi on minun kunnianosoitukseni Deep Purplelle ja mahdollisuudelle, joka minulle annettiin yli 40 vuotta sitten. Yhtye otti minut mukaan mielettömälle matkalle, joka on jatkunut aina näihin päiviin asti ja en voisi kuvitella parempia opettajia. Deep Purple oli ainutlaatuinen ja mahtava koulu musiikin maailmaan. En malta odottaa, että pääsemme soittamaan näitä kappaleita keikoillamme, kertoo David Coverdale.

Whitesnaken nykyiseen kokoonpanoon kuuluvat Coverdalen lisäksi kitaristit Reb Beach ja Joel Hoekstra, basisti Michael Devin sekä rumpali Tommy Aldridge.

Whitesnake – The Purple Tour
Ke 11.11.2015 Jäähalli, Helsinki
LIPUT: Myyntiin ma 20.4.2015 klo 9 / Lippupalvelu ja Menolippu

Lisää luettavaa