Who’s the man with the plan? – Kuuntele uusi tanssihermoja kutkuttava The Killers -single

The Man -single ennakoi syksyllä ilmestyvää uutta albumia.

https://open.spotify.com/track/3cRQnpGJ2pJEjQxBIdbKZP

Uutisoimme alkuviikosta The Killers -yhtyeen esittäneen keikallaan uutta materiaalia ja kerroimme samalla tällä viikolla julkaistavasta uudesta virallisesta singlestä. Ja katso: nyt tuo mainittu singlekappale on julkaistu! Kuuntele tanssijalkaa mukavasti vipatuttava The Man yläpuolelta.

The Man on ensimmäinen single syksyllä julkaistavalta Wonderful Wonderful -pitkäsoitolta, joka on järjestyksessään yhtyeen viides. Levyn on tuottanut Garret ”Jacknife” Lee, joka on aiemmin tuottanut muun muassa Neil Diamondia, Taylor Swiftia, R.E.M.:iä, U2:ta ja The Hivesia.

”Levyllä on hetkiä, jotka tuntuvat raskaimmilta kuin koskaan – ei sillä että me olisimme mikään maailman hevein bändi. Mutta biiseissä on kokemuksen tuomaa taidokkuutta sekä paljon kauneutta. Lyyrisesti se hyvin henkilökohtainen”, laulaja Brandon Flowers kuvaili tulevaa levyä taannoin Q-lehdessä.

The Killers nähdään Suomessa seuraavan kerran Seinäjoen Provinssissa, jossa yhtye toimii festivaalin torstaipäivän pääesiintyjänä 29. kesäkuuta.