Wolfgang Van Halen kertoo ensitapaamisestaan Guns N’ Roses -nokkamiehen kanssa – ”Hän oli kultainen kaveri”

Ray Garbo/Shutterstock/All Over Press

Eddie Van Halenin soolouraa luova poika Wolfgang Van Halen toimii parhaillaan lämmittelijänä Guns N’ Rosesin kesäkiertueella.

Samassa yhteydessä Van Halen tapasi myös GnR-nokkamies Axl Rosen ensimmäistä kertaa. Tapaamispaikkana toimi MetLife Stadium, jolla Gunnarit esiintyivät elokuun 5. päivä.

”Hän kertoi minulle, että hän pitää [Van Halenin singlejulkaisu] Don’t Back Downista ja sen videosta”, Van Halen kertoo Ultimate Classic Rockille. ”Hän halasi minua. En voinut uskoa sitä. Hän oli todella kultainen kaveri.”

Rose oli kehunut Van Halenin kappaletta myös basisti Duff McKaganille.

”Eräänä päivänä Duff tuli pukuhuoneeseemmen ja hänkin on todella kultainen kaveri”, Van Halen sanoo. ”Hän kertoi meille, kuinka Axl oli sanonut Don’t Back Downin olevan silkkaa vitun rock’n’rollia, ja se oli mielestäni suurin kohteliaisuus jonka voisin koskaan saada. Se tuntuu edelleen ihan unelta.”

Van Halen oli mielissään päästessään todistamaan rock-jätin lavashow’ta lähietäisyydeltä.

”Oli hämmästyttävää nähdä heidän koko show’nsa videoineen ja valoineen”, Van Halen hehkuttaa. ”Siitä oli niin pitkä aika, en ollut nähnyt liveshow’ta ikuisuuteen. Ei ole mitään sen vertaista.”

Myös Guns N’ Rosesin settilista herätti Van Halenissa positiivisia tuntemuksia.

”En voi uskoa että he soittivat Velvet Revolverin Slitherin”, Van Halen sanoo. ”Se oli todella siistiä. Ja se uusi juuri julkaistu Absurd-kappale on myös todella kovaa kamaa. Se oli todella siistiä nähtävää.”

Alla Rosen arvostama Don’t Back Down.