Yhdeksäs Foo Fighters -levy jo suunnitteilla – eikä kahdeksaskaan ole vielä ilmestynyt

2.6.2014 19:40

Dave Grohlilla, rock-maailman mukavimmaksi kutsutulla (ja hyperaktiivisimmalla) miehellä riittää intoa. Uusi Foo Fighters -albumi julkaistaan syksyllä ja seuraava on jo suunnitteilla.

Bändin tämän hetken tiedon mukaan marraskuussa julkaistavaa kahdeksatta studioalbumia äänitettiin kahdeksassa eri studiossa ympäri Yhdysvaltoja. Tv-kanava HBO näyttää levytysprosessista kertovan Sonic Highways -dokumenttisarjan syksyllä.

− Albumin äänimaailma on tavallaan elokuvallinen. Levy on silkkaa Foo Fightersia, kyllä, mutta se on myös yllättävä. Kappaleissa on juttuja ja osia, jollaisia emme ole ennen tehneet, mikä todella yllättää monet, Grohl kertoo Hollywood Reporterin haastattelussa.

− Tiedän jo, miltä tulevan levyn seuraaja tulee kuulostamaan. Se on jotain vielä hullumpaa! Sain idean reilu kuukausi sitten, ja bändin jätkät totesivat, että ”meidän pitää ensin saada tämä levy valmiiksi”. Niinpä, piru vie!

Kahdeksannelta Foo Fighters -albumilta ei ole julkaistu vielä yhtään kappalenäytettä. Nähtäväksi jää, jatkuuko bändin musavideoiden huumoripitoinen linja vuonna 2011 julkaistun Wasting Light -levyn Walk-hittisinglen videon tapaan.

Lisää luettavaa