”Yhdessä vaiheessa he luulivat, ettei hän kävelisi enää koskaan” – Sharon Osbourne päivittää Ozzyn kuulumisia

20.7.2020 11:30

Sharon Osbourne on päivittänyt Ozzyn kuulumisia.

Hevilegendan vaimona ja managerina tunnettu Sharon oli vieraana Steve-O:n Wild Ride! -podcastin haastattelussa.

”Hän voi hyvin. Hän voi todella, todella hyvin”, Sharon kertoo, kun häneltä kysellään Ozzyn päivän kunnosta. ”Hän loukkaantui pahasti. Yhdessä vaiheessa he luulivat, ettei hän kävelisi enää koskaan, mutta niin vain hän tekee — hän kävelee ja voi hyvin. Hänellä on ollut niin paljon terveydellisiä vastoinkäymisiä, mutta nyt menee hyvin. Hän vahvistuu päivä päivältä.”

”Herranjestas, kun ajattelee että hänellä oli selkärankavamma, sitten se oli omalla tavallaan synnyttämässä Parkinsonia, joka oli hänellä geeneissä, mutta joka ei ollut aiemmin aktivoitunut — hänellä oli vain se geeni”, Sharon jatkaa. ”Se on kuin omaisi geneettisen alttiuden rintasyöpään, mutta se ei koskaan toteudu. Hänellä oli Parkinson-geeni ja onnettomuus aktivoi sen. Hän sai kaiken vähän kuin tuplasti niskaansa. Mutta nyt hänellä menee hyvin.”

”On sydäntäsärkevää todistaa tätä”, Sharon lisää. ”Hänen elämänsä on ensin kulkenut raiteillaan ja sitten yhtäkkiä — boom! — matto vetäistään jalkojen alta. Kun terveys viedään… rahalla tai muulla ei ole mitään väliä. Tämä on jotain, joka ei ole korjattavissa.”

Ozzy ehti kuitenkin julkaista alkuvuodesta ennen koronaepidemian puhkeamista Ordinary Man -albumin.

”Levy oli mahtava”, Sharon sanoo. ”Hän aloittelee juuri toista levyä [Ordinary Manin tuottaja] Andrew Wattin kanssa. Häntä ei voi pysäyttää. Hän tekee sen.”

Entä sitten Ozzyn No More Tours 2 -jäähyväiskiertue? Onko syytä odottaa sen vielä Ozzyn terveyden kohentuessa ja koronaviruksen otteen hellittäessä jatkuvan aiempien suunnitelmien mukaan?

”Ozzy sanoo, että mitä esiintymiseen tulee, hänen täytyy lopettaa se omilla ehdoillaan”, Sharon toteaa. ”Se oli hänen jäähyväiskiertueensa, mutta sitä oli vielä vuosi jäljellä ja lippuja oli myyty pitkälle ensi vuodelle, mutta onnettomuus keskeytti kaiken. Hän sanoi, ettei lopeta tuolla tavoin — hän lopettaa omaan tyyliinsä. Hän aikoo palata tien päälle. Ja vaikka se olisi vain yksi valtava jäähyväiskeikka, hän tulee tekemään sen.”

Voit katsoa Sharonin haastattelun kokonaisuudessaan tästä:

Lisää luettavaa