Yhdysvalloista kantautuu huolestuttavia uutisia: Bam Margeran kerrotaan joutuneen sairaalaan tehohoitoon

Rex Features/Mediapunch/Shutterstock/All Over Press

Jackassista ja eri suomalaisbändien kanssa kaveeraamisesta tunnettu Bam Margera on joutunut sairaalahoitoon.  TMZ:n mukaan mies saa tällä hetkellä hoitoa ”erittäin vakavaan keuhkokuumeeseen”.

TMZ:n lähteet kertovat Margeran joutuneen sairaalaan San Diegossa aiemmin tällä viikolla. Sairaalassa televisiotähdellä diagnosoitiin koronatartunta, ja hänet kytkettiin hengityskoneeseen. Vaikka Margera onkin tehohoidossa, hänen tilaansa kuvaillaan vakaaksi.

Margeralla on takanaan rankka vuosi. Mies lähti keväällä katkaisuhoidosta kesken kaiken, ja kesällä hänet ilmoitettiin puolestaan kadonneeksi, kun hän ei ilmaantunut takaisin hoitolaitokseen. Virkavalta löysi tv-tähden ja hänet saatiin perheensä avustuksella takaisin hoidon piiriin.

Tämän jälkeen Margera karkasi jälleen ja hänet löydettiin myöhemmin notkumasta paikallisista baareista. Elokuussa sosiaalisessa mediassa syntyi ”free Bam” -liike, kun miehen epäiltiin joutuneen holhouksen alaiseksi. Perhe kiisti holhouksen, mutta vahvisti ammattiskeittaajanakin ansioituneen Bamin olevan väliaikaisessa terveydenhoitoon liittyvässä huostaanotossa.

Päivitys. 11.12. klo. 13.52: Margera tiedottaa sosiaalisessa mediassa päässeensä pois sairaalasta.