Yksi sympaattisimmista tribuuttiesityksistä koskaan? – Dimebag Darrell -nukke tykittää savuefekteineen kaikkineen keskellä katua

Se on helppoa kun sen osaa ja toisethan vain tunnetusti osaavat vähän meitä muita paremmin. Pantera-yhtyeen edesmennyt kitaristi Dimebag Darrell lukeutui ehdottomasti tähän kastiin, ja paikka samassa seurassa tuntuisi kuuluvan myös Chileläiselle Bullico Puppetsille, sillä miehen tribuutti yhdelle aikamme suurimmista kitarasankareista on kerrassaan huikeaa nähtävää. Todettakoon tässä kuitenkin samaan hengenvetoon, että siitä, operoiko taiteilijanimen alla yksi vai useampikin nukketaituri, ei ole sen tarkempaa tietoa.

Joka tapauksessa videopätkä, jolla Dimebag-nukke tulittaa menemään kävelykadun varressa savukoneiden tuprutellessa ympärillään sulattaa taatusti kyynisimmänkin sydämen. Siitä onkin ehtinyt muodostua lyhyessä ajassa jo melkoinen viraalihitti ja Panteran Facebook-vastaavatkin ovat sen verran vaikuttuneita näkemästään, että esitys jaettiin vastikään bändin omillakin sivuilla. Eikä todellakaan suotta – sen verran pätevästä suorituksesta tässä kuitenkin on kyse.

Voita katsoa pätkän alta.

Lisää erinomaisia nukkevideoita löydät Bullico Puppetsin Facebook-sivuilta.