”Yksi viimeisiä jäljellä olevia rocktähtiä” – Foo Fighters -pomo hehkuttaa Liam Gallagheria

27.2.2022 17:51

Liam Gallagher julkaisi Everything’s Electric -nimisen singlen aiemmin tässä kuussa esimakuna tulevalta C’mon You Know -albumiltaan. 27. toukokuuta ilmestyvä pitkäsoitto seuraa vuoden 2019 Why Me? Why Not. -levyä.

Everything’s Electriciä oli työstämässä sekä Foo Fighters -nokkamies Dave Grohl, joka soittaa kappaleella myös rumpuja, että tuottaja Greg Kurstin.

Tuoreessa NME:n haastattelussa yhtyeensä Studio 666 -elokuvaa promotoinut Grohl ylistää Gallagheria varauksettomasti.

”Valitettavasti emme tehneet sitä kasvotusten, mutta rakastan olla samassa huoneessa Liamin kanssa”, Grohl kertoo. ”Se on kuin laittaisi kolikon jukeboxiin ja nupit kaakkoon sen kaverin kohdalla. Se on vitun mahtavaa. Hän on tietenkin hämmästyttävä laulaja ja vitunmoinen rokkistara. Hän on yksi viimeisiä jäljellä olevia rocktähtiä.”

”Hän teki kappaletta tuottaja Greg Kurstinin kanssa ja he tarvitsivat biitin, jota taidettiin kuvailla [Beastie Boysin] ’Sabotage-tyyliseksi’, joten sitä sitten tarjoilin. Tarjoilin biitin. Ja siitä vitun singlestä muodostui mahtava. Rakastan sitä kappaletta ihan todella. Tanssin sen tahtiin tuossa juuri iltana muutamana.”

Grohl itse kommentoi yhteistyötä hiljattain toteamalla, että kyse oli ensimmäisestä kerrasta kun Grohl lähetti hänelle kappalemateriaalia. Samaan hengenvetoon mies lisää, että Grohlin yhtyetoveri Taylor Hawkins puolestaan lähettelee hänelle biisejä ”joka vitun viikko”.

Lisää luettavaa