Yllättäviä uutisia metallikentältä: Waltteri Väyrynen eroaa Paradise Lostista

7.9.2022 20:21

Goottimetallisuuruus Paradise Lost julkaisi juuri yllättävän ja hivenen surullisen viestin sosiaalisen median kanavissaan: Waltteri Väyrynen poistuu yhtyeen rumpalin paikalta. Ilmoitus tulee sikäli erikoiseen aikaan, että yhtye on suuntaamassa lokakuun alussa Euroopan-kiertueelle, joka tuo bändin Suomeenkin kolmelle keikalle 7.–9. marraskuuta.

Orkesterin kiertuerumpaliksi on pestattu kitaristi Greg Mackintoshin Strigoi-sivuprojektin Guido Montanarini. Paradise Lost ja Väyrynen painottavat, ettei eroon liity draamaa.

”Joudun surukseni ilmoittamaan, että jätän tehtäväni Paradise Lostin rumpalina. Tämä on ollut uskomaton matka ja olen uskomattoman ylpeä, että sain olla osa tätä legendaarista yhtyettä”, Väyrynen kirjoittaa.

”On painotettava, ettei päätökseeni liity lainkaan pahaa verta tai draamaa. Pidän bändin jätkiä ikuisesti ystävinäni, ja tulen kaipaamaan heitä varmasti.”

Paradise Lostin rumpalin pesti on ollut tuulinen virka, sillä yhtyeessä on soittanut jo viisi rumpalia. Kaikki muut bändin muusikot ovat alkuperäisjäseniä. Väyrysellä on kaikenlaisia muitakin soittoprojekteja vireillä, joten miehen päätös voi hyvin liittyä ihan vain ajan puutteeseen. Lue yhtyeen alkuperäinen päivitys alta:

Lisää luettavaa