Kissin alkuperäistä kitaristia ei nähdä enää yhtyeen kanssa lavalla – Paul Stanley jyrkkänä: ”Ace Frehley ei palaa bändiin”

21.2.2017 14:38

Ace Frehleyn ja tämän vanhan yhtyeen Kissin välit ovat olleet vuosien mittaan vuoristorataa. Välillä on median välistyksellä kalisteltu sapeleita, ja välillä on puhuttu hyvinkin veljelliseen sävyyn – laulaja Paul Stanley myös vieraili Frehleyn sooloalbumilla viime vuonna.

Stanley-vierailun ja Frehleyn omien reunion-veikkailujen myötä on pohdittu, olisiko vanha kitaristi liittymässä bändiin jo kolmatta kertaa. Nyt taisi kuitenkin tulla näille spekulaatioille loppu: Paul Stanley ilmoittaa selväsanaisesti, ettei kokoonpanomuutoksiin ole tarvetta. Asiasta uutisoi Billboard.

Stanley sanoo Billboardin haastattelussa, ettei hänellä ole mitään tarvetta katsoa taaksepäin. Samalla hän tähdentää, ettei osapuolten välillä ole tästä huolimatta mitään skismaa.

”Olen soittanut Eric Singerin kanssa nyt 25 vuotta, ja Tommy Thayer on ollut bändissä varmaan 15 vuoden ajan. Minulla ei ole mitään halua yrittää palata entiseen”, Stanley sanoo.

”Lisään kuitenkin, että autan mielelläni kaikkia, jotka ovat auttaneet minua pääsemään tähän pisteeseen, missä nyt olen. Se ei kuitenkaan tarkoita, että haluaisin tulla sidotuksi johonkuhun, josta olen jo erkaantunut.”

Eli se siitä kai sitten, etenkin kun Kissin odotetaan aloittavan jäähyväiskiertueensa ensi vuonna. Rumpali Peter Crissin paluu puolestaan on niin kaukainen asia, ettei sellaisella mahdollisuudella ole edes spekuloitu.

Lisää luettavaa