Rokkihommissa sattuu ja tapahtuu: Foo Fighters -rumpali paljastaa saaneensa kerran tujakan litsarin itseltään prinssi Harryltä

Kaikenlaisiin tilanteisiin sitä voikin suositun rockbändin jäsenenä päätyä.
20.9.2017 21:28

Foo Fightersin rumpali Taylor Hawkins muistelee tuoreessa BBC Breakfast -ohjelman haastattelussa tapausta, jolloin hänen pärstävärkkinsä joutui kuninkaallisen avokämmenen kohteeksi. Kävipä kerran nimittäin niin, että itsensä prinssi Harry päätyi kerran herättelemään miestä ennen tämän lavalle astumista veljellisellä läimäisyllä. Asiasta raportoi NME.

Ensimmäisestä tapaamisestaan Harryn kanssa Hawkins kertoo seuraavaa: ”Kun tapaat hänet ensimmäistä kertaa, ajattelet että, ’Sehän on prinssi Harry. Vautsi! Olen nähnyt sinut lukemattomia kertoja amerikkalaisissa lehdissä.’ Sitten alat keskustella hänen kanssaan oikeasti.”

Itse läpsyttelytapausta mies muistelee puolestaan seuraavasti: ”Olin että, ’helkkari, kärsin todella pahasta jetlagista’. Olimme valmistutumassa lavalle menoon ja olin todella väsynyt. Sitten hän vain pamautti”, Hawkins kertoo ja jatkaa: ”Olin että, ’mitä tuo oikein oli?’ Se mahtavaa. Se oli hauskaa. Otin litsarin ylpeydellä vastaan. Hän on yksi jätkistä. Se on vähän sama kuin Paul McCartneyn kanssa, kun pääset yli hänen aatelisuudestaan ja Beatles-jutusta, huomaat että he haluavat vain hengailla samoin kuin me muutkin.”

Lisää luettavaa