Artisti: Deftones

Ilahduttava yllätysveto: Deftones-laulajalla vahvistettu Gojira esitti keikalla aidon Sepultura-klassikon

Tämä show olisi ollut kiva nähdä paikan päällä! Gojira on yksi 2000-luvun ansioituneimmista metallibändeistä, ja on hauska kuulla, miten yhtye tulkitsee edellisen vuosisadan heviklassikkoa. 28.5. Minneapolisissa yhtyeen settiin kuului coverina Sepulturan Chaos AD -albumilta tuttu Territory, ja tulitukea esitykseen saatiin Deftonesin Chino Morenolta. Spektaakkeli tallentui tietysti yleisön puhelimiin, ja alempaa voi tarkastaa ihan passelin äänitteen paikan päältä. On se kova biisi, ei mahda mitään.

Vielä riittää Venäjälle menijöitä: esimerkiksi Suomeen saapuvat Deftones ja Five Finger Death Punch aikovat esiintyä Moskovassa

Venäjän hyökkäyssota on saanut ilahduttavan monet artistit reagoimaan tilanteeseen. Bändi toisensa perään on ilmoittanut olevansa mukana läntisessä pakoterintamassa ja peruvansa keikkansa Venäjällä vastalauseena Ukrainan sodalle. Peruutuksista ovat ilmoittaneet muun muassa Green Day, Korn, Bring Me the Horizon, Nick Cave ja Iron Maiden. Suomalaisista yhtyeistä vastaavia siirtoja ovat tehneet ainakin Blind Channel, The Rasmus ja Kypck.