Oletko aina miettinyt, miltä Rick Astleyn jättihitti kuulostaisi Deftonesin tekemänä? Et varmaan, mutta nyt sekin on selvitetty

Nyt kavereiden rickrollaaminen onnistuu tyylillä.
27.7.2023 21:03

Kaikkien nettimeemien äiti, Rick Astleyn kappale Never Gonna Give You Up on totisesti lahja, joka vain jatkaa antamista. Vuonna 1987 ilmestynyt, internetin kansallislauluksikin tituleerattu biisi ihastuttaa ja vihastuttaa niin kovasti ettei ole ihmekään, että sitä on käytetty jos minkälaisissa yhteyksissä.

Tällä kertaa kappaleeseen on tarttunut Mac Glocky, joka on omien sanojensa mukaan laulaja, lauluntekijä, multi-instrumentalisti, tiktokkaaja ja tubettaja. Mies tekee tavallisia laulu- ja soittovideoita, mutta myös uusia versioita tunnetuista biiseistä toiseen musiikkityyliin sovitettuna. Kaveri on esittänyt esimerkiksi Outkastin Hey Yan Green Dayn tyylillä ja Rage Against the Machinen Bulls on Paraden Red Hot Chili Peppersin tapaan. Nyt hän näyttää, miltä Never Gonna Give You Up voisi kuulostaa Deftonesin tekemänä.

Erään katsojan kommentti ”jouduin rickrollatuksi tämän takia, mutta se oli sen arvoista” kertoo kaiken. Kuuntele itse alta.

Lisää luettavaa