Kun rahakaan ei ratkaise kaikkea: Donald Trumpin virkaanastujaisten esiintyjäkattaus on vaarassa muodostua melkoiseksi flopiksi

Kuva: Gage Skidmore

Kuten viime viikkoina on ollut havaittavissa, aivan kaikki eivät ole erityisen haltioissaan Donald Trumpin taannoisesta voitosta Yhdysvaltain presidentinvaaleissa. Yksi ammattiryhmä, josta ajatuksen vastustajia tuntuisi löytyvän hieman enemmänkin, löytyy muusikoista, joita tuntuisikin nyt olevan suhteellisen vaikea houkutella esiintymään vapaan maailman tulevan johtajan virkaanastujaispippaloihin.

TheWrap tietää kertoa, että Trumpin virkaanastujaiskomiteassa ollaan jo miltei epätoivon partaalla valmiita maksamaan mitä tahansa, jotta ensi tammikuussa lavalla nähtäisiin A-listan artistien mukanaan tuomaa tähtiloistetta. Maksaminen itsessään olisi tietysti jo sinällään varsin epätavallista, sillä yleensä artistit esiintyvät virkaanastujaistilaisuuksissa ilman korvausta.

Jo julkisesti keikasta kieltäytyneen Elton Johnin jälkeen Trumpin taustajoukkojen toiveet on suunnattu Bruno Marsin ja Justin Timberlaken kaltaisten pop-jättiläisten suuntaan, mutta neuvotteluja käydään asioista perillä olevien lähteiden mukaan toistaiseksi lähinnä Kid Rockin, Ted Nugentin, Lee Greenwoodin ja Garth Brooksin kanssa.