Artisti: Leonard Cohen

Leonard Cohenin ystävät, huomio: mestarilaulajan muistoa kunnioitetaan ensi viikolla Helsingissä ja Tampereella

Leonard Cohen poistui keskuudestamme 7.11.2016. Suuren lauluntekijän ja tulkitsijan kuolemasta tulee siis ensi viikolla kuluneeksi tasan vuosi, ja tämän johdosta Helsingissä ja Tampereella nostetaan Cohenin säveltaidetta esille kahdessa tribuuttikonsertissa.

Nuoresta hurmurista hauraaksi vanhaksi mieheksi – uutta Leonard Cohen -kuvaelmaa on vaikea katsoa liikuttumatta

Leonard Cohen menehtyi viime marraskuussa, mutta mies ehti julkaista kolme viikkoa ennen kuolemaansa hienon jäähyväislevyn You Want It Darker. Albumilta on nyt julkaistu uusi lyriikkavideo komeasta Traveling Light -kappaleesta, jonka teksti on Coheninkin mittapuulla erityisen kaunis.

Paul McCartney ja The Killers Beatlesin parissa, Keith Urban muisteli Princeä ja Bowieta – Näin uutta vuotta juhlistettiin maailmalla

Vuodenvaihdetta juhlittiin ympäri maailmaa kukin tyylillään. Monissa pippaloissa juhlakansaa viihdyttivät huippuartistit, jotka tekivät osaltaan vuoden viimeisestä illasta ikimuistoisen ja erikoisen. Tässäpä esimerkkinä pari mielenkiintoista poimintaa erikoisista esityksistä ja vierailuista, joita ei ihan joka päivä näekään.