Artisti: Leonard Cohen

Leonard Cohenin ääni kantautuu vielä haudan takaa – uusi albumi tulossa ensi vuonna

Leonard Cohen poistui ajasta iäisyyteen 7. marraskuuta 2016, mutta se ei tarkoita, etteikö laulajasuuruudelta saataisi vielä uusia levyjä. Rolling Stone uutisoi, että Cohenin poika Adam työstää isänsä jälkeensä jättämiä lauluaihioita ja äänityksiä uudeksi albumiksi. Levy on tarkoitus julkaista joskus ensi vuonna.

Haluatko kirjoittaa samanlaista jälkeä kuin John Lennon tai Kurt Cobain? Nyt se on mahdollista – tavallaan

Satutko olemaan ammatti- tai harrastuspuolella tekemisissä erinäisten graafisten asioiden kanssa? Liittyykö näihin graafisiin asioihin kirjoittaminen ja erilaiset siistit fontit? Mikäli vastasit edellä mainittuihin ”kyllä” ja olet vielä kaupan päälle klassisen populaarimusiikin ystävä, otapa tämä tarjous haltuun. Nyt nimittäin voit ladata koneellesi fontit, joiden myötä tekstisi ovat kuin suoraan Kurt Cobainin, David Bowien, Leonard Cohenin, Serge Gainsbourgin tai John Lennonin kynästä.

Miten sujuvat Kurt Cobainin tyttäreltä lauluhommat? Frances Bean Cobain väläytti laulutaitojaan videolla

Frances Bean Cobain on jo 25-vuotias nainen. Siinäpä tietoisku, joka saanee jokaisen Nevermind-albumin vuonna 1991 ostaneen tuntemaan itsensä hivenen vanhaksi. Mutta mitä sitä suotta ikäkriisissä rypemään, kurkataan vaikka mieluummin miten laulutaidot ovat siirtyneet isältä ja äidiltä tyttärelle.

Leonard Cohenin ystävät, huomio: mestarilaulajan muistoa kunnioitetaan ensi viikolla Helsingissä ja Tampereella

Leonard Cohen poistui keskuudestamme 7.11.2016. Suuren lauluntekijän ja tulkitsijan kuolemasta tulee siis ensi viikolla kuluneeksi tasan vuosi, ja tämän johdosta Helsingissä ja Tampereella nostetaan Cohenin säveltaidetta esille kahdessa tribuuttikonsertissa.