Joey DeMaio Manowarin ja Hellfestin välisestä kädenväännöstä: ”En malta odottaa, että pääsemme oikeussaliin”

13.2.2023 17:46

Hiljattain Suomessa vierailleen sankariheviyhtye Manowarin oli tarkoitus esiintyä Ranskan Hellfestissä kesäkuussa 2019, mutta esiintyminen peruuntui aivan viime metreillä. Hellfestin järjestäjien mukaan bändi perui keikan, kun taas yhtye syytti järjestäjätahoa sopimusrikkomuksesta ja puutteellisista oloista, joiden vuoksi yhtye ei voinut esiintyä. Myöhemmin kesällä yhtyeen konsertoidessa Istanbulissa johtaja ja basisti Joey DeMaio kertoi välispiikissään bändin aikovan nostaa kanteen Hellfestin järjestäjiä vastaan.

Tuoreessa Saksan Metal Hammerin podcastissa DeMaio puhui kyseisestä tapauksesta ja sanoi oikeusjutun olevan yhä vireillä ja ajattelevansa sitä joka päivä.

”En malta odottaa, että pääsemme oikeussaliin. Toivon, että ne ihmiset, jotka ovat tarpeeksi typeriä kusemaan minun ja bändini päälle ja sanovat minua persläveksi ja väittävät, että minä peruin keikan… Yksikään heistä ei löydä tietoa perumisesta meidän nettisivuilta. En koskaan peru keikkaa. Se on unta, se on vale. He sen peruivat, en minä. Miksi olisin mennyt Ranskaan rekkoineni ja 50 hengen kanssa, jos en ollut valmis ja halukas soittamaan?” DeMaio toteaa.

”Mutta älkää huolestuko – asia menee oikeuteen ja se tulee olemaan vapahduksen päivä. Ihmiset saavat tietää, mitä tässä bisneksessä todella tapahtuu. Sinä päivänä kutsun teidät kaikki katsomaan minua tositoimissa, kun saan vihdoin mahdollisuuden kertoa tarinani tuomarille. Ja toivon, että kaikki ne, jotka ovat tuominneet minut käyttävät sen saman energian pyytääkseen anteeksi. Ei minulta – minä en välitä paskaakaan – vaan faneiltamme, jotka ovat uskoneet bändiä ja seisoneet takanamme.”

Lisää luettavaa