Artisti: Neil Young & Crazy Horse

Neil Young pyörsi päätöksensä ja suuntaakin Crazy Horsen kanssa tien päälle – tietyt keikkapaikat kierretään kuitenkin kaukaa

Neil Young ilmoitti vasta vajaa viikko sitten, että fanien ”ei kannata odottaa mitään” tulevien konsertti- tai kiertuesuunnitelmien suhteen. Nyt mies on kuitenkin tiedottanut suuntaavansa Pohjois-Amerikan kiertueelle Crazy Horsen kanssa.

Neil Young hylkää Facebookin – konservatiivijärjestölle osoitettu rahallinen tuki oli liikaa

Facebookia on 2010-luvulla kritisoitu moneen otteeseen siitä, että se tarjoaa erinäisille poliittisille liikkeille sekä valemedioille alustan levittää valheellista informaatiota. Vaikutusvaltainen ja äveriäs yritys ei ole panostanut tarpeeksi valeuutisten levittämisen ehkäisemiseen, arvostelijat sanovat. Yksi näistä on Neil Young, joka on saanut nyt kerta kaikkiaan tarpeekseen ja siirtää toimintansa Facebookista muualle.

Hullu hevonen laukkaa jälleen: Neil Young julkaisee pitkästä aikaa albumin Crazy Horsen kera

Neil Young on yhdistänyt jälleen voimansa Crazy Horsen kanssa, ja yhteistyön lopputuloksena syntynyt albumi on pian keskuudessamme. Youngin Archives-sivuilla kerrotaan, että albumi julkaistaan jossain vaiheessa lokakuuta. Sen tarkempaa päivämäärää ei ole vielä tarjolla, mutta levyn ensimmäisen singlen pitäisi tulla julki vielä tämän kuun aikana. Hyvä!