Sisäpiirilähteiden mukaan Panteran tulevalla kiertueella on mukana Black Label Societysta ja Anthraxista tuttuja hahmoja

Pantera klassisessa kokoonpanossaan vuonna 1992: Vinnie Paul, Rex Brown, Phil Anselmo ja Dimebag Darrell.
Gene Ambo / Shutterstock / All Over Press

Huhut Dimebag Darrellin ja Vinnie Paulin korvaajista pitävät paikkansa, mikäli Billboard-lehden saamiin tietoihin on luottaminen.

Kerroimme eilen, että Pantera-yhtyeen elossa olevat jäsenet, laulaja Phil Anselmo ja Rex Brown aikovat lähteä ensi vuonna kiertueelle Pantera-nimen alla esittämään vuonna 2003 toimintansa lopettaneen yhtyeen tuotantoa.

Kun uutinen Pantera-reunionista levisi, levisivät myös huhut, että Panteran edesmenneiden jäsenten, kitaristi Dimebag Darrellin ja rumpali Vinnie Paulin tilalla lavalla nähtäisiin Black Label Societysta ja Ozzy Osbournen taustabändistä tuttu kitaristi Zakk Wylde sekä thrash metal -suuruus Anthraxin rumpali Charlie Benante.

Nyt Billboard-lehti kertoo saaneensa sisäpiirilähteestä vahvistuksen, että Wylde ja Benante ovat tosiaan liittymässä Anselmon ja Brownin mukaan Panteran reunion-kiertueelle ja että tälle kokoonpanolle olisi myös Darrellin ja Paulin perikuntien hyväksyntä. Virallista, suoraa vahvistusta asiasta ei kuitenkaan vielä tätä kirjoittaessa ole saatu.

Billboardin saamien tietojen mukaan tämä Panteran uusi inkarnaatio tulee ensi vuonna kiertämään ”suurimpia festivaaleja Pohjois-Amerikassa sekä Euroopassa” sekä soittamaan myös pääesiintyjäkeikkoja.